info.jpg

Info

Lasten Kirjamessut on uusi konsepti, jonka avulla tuomme esille laaja-alaisesti uutta kotimaista lastenkirjallisuutta. Lasten Kirjamessut järjestää Kulttuurikioski osk, joka on poliittisesti ja aatteellisesti sitoutumaton osuuskunta. Jäsenistömme koostuu elokuva-, teatteri- ja viestintäalan ammattilaisista, freelancereistä. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on taiteellinen luominen. Kulttuuurikioski osk on voittoa tavoittelematon yritys. 

Vuoden 2018 Lasten Kirjamessut oli suunniteltu pidettäväksi 16.-18.marraskuuta Finlandia-talossa, mutta tapahtuma on peruttu.

Lasten Kirjamessut on ilmaistapahtuma, ja sellaisena haluamme sen säilyttää. Haimme rahoitusta useilta tahoilta, mutta päätökset olivat kielteisiä. Tästä syystä joudumme perumaan marraskuulle 2018 suunnitellun tapahtuman. 

TIEDOTE 19.6.2019
Lasten Kirjamessut on Kulttuurikioski osk:n järjestämä ilmaistapahtuma. Olemme hakeneet tapahtumalle rahoitusta, mutta kielteisten päätösten takia joudumme perumaan tapahtuman järjestämisen. Katsomme tilannetta uudestaan tulevien vuosien osalta keväällä 2020. Tällä hetkellä emme hae tapahtumalle rahoitusta.

Tämän sivuston kuvat:  Julia Jusslin

 

Helsingin kaupunki myönsi Lasten Kirjamessuille 2017 takautuvasti 6.000€ avustusta.

 


LASTEN KIRJAMESSUJEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA ON

Raikastamo haluaa olla mukana nostamassa esille uutta kotimaista lastenkirjallisuutta ja tekijöitä.

Kotimainen Raikastamo tunnetaan herkullisista, lisäaineettomista luomumehuistaan. Yritys on voittanut Vuoden luomutuote-palkinnon. Raikastamo on mukana tukemassa lastenkulttuuria ja tekee yhteistyötä myös Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa saimaannorpan suojelemiseksi.

Lue lisää Raikastamosta: www.raikastamo.fi

 

LASTEN KIRJAMESSUT KIITTÄÄ SEURAAVIA TAHOJA YHTEISTYÖSTÄ: