info.jpg

Info

Lasten Kirjamessut on vuonna 2017 luotu konsepti, jonka avulla pyrimme tuomaan esille laaja-alaisesti uutta kotimaista lastenkirjallisuutta. Lasten Kirjamessut järjestää Kulttuurikioski osk, joka on poliittisesti ja aatteellisesti sitoutumaton osuuskunta. Jäsenistömme koostuu elokuva-, teatteri- ja viestintäalan ammattilaisista, freelancereistä. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on taiteellinen luominen. Kulttuuurikioski osk on voittoa tavoittelematon yritys. 

Ensimmäiset Lasten Kirjamessut järjestettiin Finlandia-talossa 27.-29.10.2017. Lasten Kirjamessut tulee hakemaan muotoaan ja uudistamme toimintamallia vuoden 2020 aikana.

19.6.2019 Julkaistussa tiedotteessa totesimme, että olemme hakeneet tapahtumalle rahoitusta, mutta kielteisten päätösten takia joudumme perumaan tapahtuman järjestämisen. Tällä hetkellä emme hae tapahtumalle rahoitusta.

Tämän sivuston kuvat:  Julia Jusslin

 

Helsingin kaupunki myönsi Lasten Kirjamessuille 2017 takautuvasti 6.000€ avustusta.

 


LASTEN KIRJAMESSUJEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA VUONNA 2017 OLI

Raikastamo haluaa olla mukana nostamassa esille uutta kotimaista lastenkirjallisuutta ja tekijöitä.

Kotimainen Raikastamo tunnetaan herkullisista, lisäaineettomista luomumehuistaan. Yritys on voittanut Vuoden luomutuote-palkinnon. Raikastamo on mukana tukemassa lastenkulttuuria ja tekee yhteistyötä myös Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa saimaannorpan suojelemiseksi.

Lue lisää Raikastamosta: www.raikastamo.fi

 

LASTEN KIRJAMESSUT KIITTÄÄ SEURAAVIA TAHOJA YHTEISTYÖSTÄ: