ohjelmisto1300.jpg
 

Ohjelma 2017

Lasten Kirjamessuilla oli ohjelmaa lapsille ja aikuisille. Tällä sivustolle esitetty ohjelma on vuoden 2017 Lasten Kirjamesuilta.

TIEDOTE 19.6.2019
Lasten Kirjamessut on Kulttuurikioski osk:n järjestämä ilmaistapahtuma. Olemme hakeneet tapahtumalle rahoitusta, mutta kielteisten päätösten takia joudumme perumaan tapahtuman järjestämisen. Katsomme tilannetta uudestaan tulevien vuosien osalta keväällä 2020. Tällä hetkellä emme hae tapahtumalle rahoitusta.

 

 

kuvitusnäyttely 

Kuvitusnäyttelyssä on esillä lapsille tehtyä kuvataidetta. Näyttelystä on mahdollisuus ostaa originaalitöitä, printtejä ja muita paperituotteita.  

Kutsuttuna kuvittajana kuvitusnäyttelyssä on Anne Vasko.

myyntinäyttely

Myyntinäyttelyssä on esillä eri kustantamoiden kotimaisia lastenkirjauutuuksia:  kuvakirjoja, lastenromaaneja, ruoka - ja harrastekirjoja. Laajasta valikoimasta löytyy esikoisteoksia sekä tunnettujen tekijöiden kirjoja.   

Satuhuone 

Satuhuoneessa pidetään työpajoja ja osallistavaa ohjelmaa lapsille. Osa ohjelmasta on räätälöity päiväkotiryhmille ja koululaisille, mutta useimpiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

 

pikkukuva ohjelmisto 1 kautta 3.jpg

Päälava 

Päälavan aiheet koostuvat pääasiassa aikuisille suunnatusta puheohjelmasta. Tärkeää asiaa kotimaisesta lastenkirjallisuudesta eri ammattilaisten kertomana. 

 

pikkukuva ohjelmisto 3 kautta 3.jpg

raikastamon lava

Raikastamon lavalla luetaan ja esitellään tekijöitä. Taustalla olevalla valkokankaalla pyörii väliaikoina kavalkadi kotimaisista lastenkirjakuvituksista eri tekijöiltä.